En professorterning er et fantastisk stykke legetøj

Lige siden Ernõ Rubik i 1974 opfandt professorterningen, har den nydt en stor popularitet blandt børn over hele jordkloden. Dette fantastiske stykke legetøj er på en og samme tid både såre enkelt, genialt, underholdende og udfordrende. Og man kan få mange gode timer til at gå med at løse terningens forunderlige puslespil. Og det er faktisk ikke kun børnene, som har taget Rubiks terningen til sig. Også mange voksne nyder nemlig at udfordre sig selv – og ikke mindst hinanden – ud i kunsten at løse terningen.

Continue reading

Få en god oplevelse med teambuilding

Mangler man en god ide til, hvad man kan lave med sine kollegaer eller en anden gruppe, så kunne man overveje om teambuilding var noget. Det er sikkert noget de fleste arbejdspladser får tilbudt, men det er trods alt også noget, der giver en god oplevelse sammen. Det er noget man kan lære en helt masse af og blive klogere på hinanden. Altså burde man gøre det sammen og opdage ens styr-ker og svagheder og ikke mindst hinandens styrker og svagheder. Det skal nok ende med at være sjovt og om ikke andet en oplevelse, som man kan tage med videre.

Continue reading

Backgammon er et godt familiespil

Hvis du er på udkig efter et spil, som alle skal kunne finde ud af, så skal det gode gamle backgammon spil hives frem. Backgammon er et underholdende spil, da sværhedsgraden rammer en bred målgruppe. Derfor kan et barn og en voksen nemt få glæde af spillet. Formålet med spillet er, at få alle sine brikker hjem til sin egen base og dermed spille dem ud af brættet. Vedkommende, som først får sine brikker ud af brættet, har vundet spillet. Der er ingen der ved hvor lang tid spillet tager – det kommer helt an på, hvor mange gange man får slået hinanden hjem.

Continue reading

Fodboldgolfsæsonen er gået i gang

Når sommeren kommer, er der mange forskellige ting, man får mulighed for igen, og alt hvad der foregår udenfor bliver pludselig interessant igen. Så er det pludselig ikke, som det har været hele vinteren, hvor det bliver mørkt alt for hurtigt, efter det er blevet lyst, og hvor man ikke har haft lyst til at være mere udenfor end højst nødvendigt. Sådan er det ikke mere, når det bliver sommer, og det skal man endelig udnytte, for så kan man komme udenfor i den friske luft igen. Fodboldgolf er en af de ting man ikke har haft ret god mulighed for at lave i løbet af vinteren, og derfor er det selvfølgelig en af de ting man skal i gang med, nu når der er blevet lidt varmere. For nor det første gry af sommer kommer, så er det nemlig tid for fodboldgolfsæsonen igen.

Continue reading

Derfor kan mange danskere ikke lide mælkebytter

Når sommeren begynder at titte frem igen, sker der mange dejlige ting. Vejret bliver varmere, og blomsterne begynder at komme frem. En ting mange dog ikke er særligt glade for, er alle de mange mælkebøtter der også kommer. Mælkebøtter irriterer mange netop fordi der altid dukker en helt masse af dem op. Det er faktisk tit sådan, at mælkebøtter egentlig mere bliver set som værende ukrudt, end som de blomster de nu er. Mælkebøtter irriterer mange af en anden grund også, og det er at de nærmest er umulige at komme af med.

Continue reading

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

Mange huse i Danmark er udstyret med gammelt varmeudstyr såsom et oliefyr eller et ineffektivt gasfyr, som bruger utrolig mange penge, men ikke nødvendigvis er pengene værd. I forbindelse med forskellige fradragsordninger, så er det for mange blevet tid til at skifte disse ud. En af de alternativer du kan overveje er en luft til vand varmepumpe, som faktisk kan stå på mål med et jordvarmeanlæg, som kræver en masse plads. Hvis ikke du har pladsen, så er en varmepumpe nemlig en rigtig god løsning til dig, hvis du gerne vil spare nogle penge.

Continue reading

Fodboldgolf er god underholdning til firmaarrangementer

I har alle sammen hørt om fodbold. I har alle sammen hørt om golf. Men hvor mange af jer har egentlig hørt om fodboldgolf? Fodboldgolf er et forholdsvist nyt koncept, som foregår ligesom traditionel golf, bare man bruger en fodbold. Du skal altså sparke fodbolden og så forsøge at ramme i hullet. En traditionel golfbane forvandlet til en størrelse så fodbolde nu erstatter golfbolde, og din fod erstatter en golfkølle er altid et godt grin værd.

Continue reading