Travlt med jakkesalget

Vi har travlt her i butikken. Efterårsferien er lige begyndt, og mange familier er på udkig efter gode tilbud på vintertøj. Vi har en forretning med tøj til store mænd, og det lader til, at mange mænd har brug for en ny vinterjakke i år. Eller også så kommer de herind, fordi vi havde en reklame i lokalavisen for vores supertilbud på jakker til mænd. Jeg har mildest talt ligget vandret lige, siden jeg mødte ind kl. 9:30 i morges. Og klokken er kun 16:00.

Continue reading

Smart tøj til smarte børn

Moderne og smart tøj er med til at give dine børn et look, der gør dem smarte og populære blandt deres venner og veninder. Ikke mindst er smart og trendy tøj den direkte vej til at give dine børn og unge et look, de kan være stolte af at vise frem – og så er det tilmed med til at styrke deres selvværd og selvtillid.

Men som forælder kan det være svært at finde ud af hvilket tøj, du skal shoppe til dine seje børn, og ligeledes kan det være svært at finde tiden til at shoppe. Her på siden får du derfor et på hurtige og konkrete råd til hvordan, du sparer tid når du skal shoppe nyt tøj til dine børn og teens samt ikke mindst hvilket tøj, du skal have fingrene i!

Continue reading

Ferie i solen uden problemer

Sidste sommer var vi på en charterferie til Tyrkiet, og der mødte vi et ualmindeligt hyggeligt par på vores alder. Han var selvstændig konsulent indenfor noget ret avanceret software, og hun var sygeplejerske. Vi havde det rigtig hyggeligt sammen, og vi fik talt om mangt og meget. Især hans forretningsmodel var meget interessant, for han var reelt i stand til at arbejde fra et hvilket som helst sted på jorden, når bare han havde internet. Af og til fik han en SMS, og nogle gange undskyldte han sig, gik afsides og foretog et telefonopkald. Det viste sig, at han benyttede en såkaldt receptionsservice ( https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/ ), der modtager alle hans opkald, screener dem og sender dem videre, der skal håndteres med det samme.

Continue reading

Edderkopper

Så er sæsonen igen kommet til edderkopper, der plager husejere i det ganske land.  Ikke så meget fordi, man er bange for edderkopper, men nok mere fordi de efterlader et svineri i vinduesrammer, så man næsten ikke kan kigge ud af vinduerne pga. edderkoppespind.  Mange gør det, at de fejer dem ned, men dagen efter er der næsten mere, end da man begyndte.  Det er uudholdeligt, fortæller mange ejere af huse, der ligger tæt på vand, der er meget plaget af edderkopperne. Continue reading

Det bedste til piger

Der findes efterhånden meget forskelligt sexlegetøj til kvinder. De nyeste har ovenikøbet en app til din telefon. En af de ældste og stadig mest populære er Magic Wand. Den startede ud som et massageapparat, men blev også i høj grad brugt til intimmassage på grund af de stærke vibrationer. I dag findes der et utal af Magic Wand i intimafdelingen. Vi har set på et par af dem her. Continue reading

Vandt solferie på freebets!

Hej! Jeg hedder Kasper, og jeg er en online gambler. Så er det sagt, og jeg er ikke spor flov over det, for jeg hygger mig med det, og jeg vinder mere, end jeg bruger. Men jeg blev alligevel overrasket, da jeg i foråret signede op på et site, jeg havde fundet, der tilbød freebets. Hvis du ikke ved hvad det er: Det er et gratis væddemål, der ofte gives i forbindelse med, at man åbner en spillerkonto på et af de store spillesites. Og det gjorde jeg som sagt – og resultatet endte med at betale en uges lækker ferie i solen :-)

Continue reading

Høj lyd i solen

Uanset om man er til det danske sommervejr eller ej, er det jo nu engang bare sådan, vejret ER i Danmark. Og det må man så tage højde for. Det gjorde vi, da vi byggede vores baghave om til et tropisk paradis. I erkendelse af, at der er for lidt godt vejr om sommeren, skabte vi simpelthen vores eget lille mikroklima med alt til faget hørende. For eksempel har vi højtalere udenfor, så vi kan spille feriemusik som for eksempel calypso og reggae med mere. Og vi har en lille tikibar også – for at det ikke skal være løgn.

Continue reading

Bare i orden

Endelig har du fået gjort alvor af din drøm om at sælge dine kreationer på nettet. Det er jo skønt, at man ikke behøver at leje et butikslokale og betale husleje til det hver måned – længe leve internettet. Pas butikken hjemmefra, hold fast i jobbet ved siden af (i hvert fald til det hele lige er oppe og køre og er rentabelt) og vær dér, hvor dine kunder er…i hele landet…ja for den sags skyld i hele verden! Og så er det, at alt det tekniske bare skal fungere. Din webshop skal bare være i orden – med det samme. Og de løsninger findes heldigvis, og er til at betale for.

Dandomain har en certificeret samarbejdspartner (Dyngby.com), der gennem mange år har lavet webshops, der bare virker. Med deres webshops er du sikker på, at din webshop er konverteringsdygtig på alle enheder – det betyder, at alle kunder (og potentielle kunder) kan komme ind på og købe fra din webshop uden noget teknisk bøvl. Det er bare superværdifuldt i en tid med stor konkurrence inden for internethandel. Folk er ikke så bange for at shoppe online længere, men til gengæld gider ingen spilde tid på webshops, der kun virker hver 2. gang.

Det smarte er…

…at du ikke behøver fortage dig andet end at opdatere din webshop med nye produkter og servicere dine kunders forespørgsler. Alt det tekniske kører bare af sig selv, og så kan du endda også få ekstra moduler (i hos Dyngby.com), som ikke engang findes hos Dandomains standard webshop – med andre ord: Intet behov kan ikke dækkes af en ordentlig webshopløsning. Det handler bare om at vælge én, der er i orden. Brug ikke tiden på at bøvle med teknikken eller sure kunder, gør det du er bedst til og overlad alt det (kedelige?) tekniske til specialisterne. Det kan faktisk betale sig – både her og nu, og i lænden.

 

Tøjet og konceptet fra Gabba

Gabba er et dansk tøjmærke, som startede i 1995. Begrundelsen for oprettelsen af det nye mærke var, at det danske marked for tøj var fastlåst. Der skete intet nyt.

Alle mærkerne lignede hinanden, og var i øvrigt af dårlig kvalitet. Derfor blev Gabba oprettet af erfarne folk inden for den danske modeverden, hvilket medførte et tiltrængt frisk pust i den danske modeverden.

Continue reading