Solferie

Billigt til Grækenland

Nu har I siddet sammen i flere timer ved skærmen. I har kigget på rejser til Grækenland, fordi det er her, I gerne vil på sommerferie. I har hørt om de smukke landskaber på Kreta. I har hørt om korsriddernes borge på Rhodos. I har set billeder af dødlækre strande på Korfu og Zakynthos. Det er bare så svært at vælge, hvor I skal tage hen.

Meget billige rejser

Nogle af rejserne, som I har kigget på, er rigtigt billige rejser. Andre er dyre. Fælles for dem alle: Der er sol, strand, og god mad, hvis billederne virkeligt taler sandt. Det gør de, kan jeg hilse og sige! ejser i Grækenland er jeg nemlig efterhånden blevet specialist i. Men det skal ikke være min ekspertise, der afgør, hvor I skal tage på ferie i Grækenland. Men jeg vil gerne give svar på tre spørgsmål, som måske kan hjælpe jer til at få bestilt rejsen derned:

Hvor skal vi bo?

I skal afgøre om I vil bo på hotel eller i ferielejlighed. Vælger I den sidste mulighed, så har I også flere muligheder for at komme ud på de mindre – og ukendte – øer. Generelt er Grækenland ikke karakteriseret ved, at der findes mange store resorts med all-inclusive, sådan som de kendes fra Spanien eller Tyrkiet. Nej, det er mestendels små, familiedrevne enheder.

Badeferie eller vandreferie?

Skal I vælge imellem en bade- eller vandreferie? Nej, det behøver I slet ikke. Geografien er nemlig sådan, at der er vandremuligheder i bjerglandskaber på de fleste øer. Og ofte tager vandreturen jer direkte ned til stranden. Her vil I kunne finde et lille fiskerleje med en taverna, hvor I kan sidde og nyde livet – i skyggen for den brændende sol. Er det dyrt at købe ind i det lokale supermarked? Nej, selvom priserne på dagligvarer er steget meget. Men i forhold til andre steder, så er Grækenland stadig en billig destination.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *