Det er hyggeligt at overnatte i shelter
Familieferie

Man kan sagtens bygge sit eget shelter

Der er mange, som elsker at være ude i naturen, hvilket bl.a. også kan ses af den stigende popularitet, som overnatning i shelters har opnået over de senere år.

Er man virkelig faldet for udelivet, så komme man næsten ikke tættere på naturen end ved at have sit helt eget shelter.

Det er slet ikke svært at bygge sit eget shelter

Når man tænker på et shelter, vil mange måske umiddelbart tænke, at det er noget meget svært og også dyrt at få lavet hjemme hos sig selv.

Det kan måske også godt være tilfældet, hvis du aldrig i dit liv har haft en hammer i hånden eller slået et søm i et bræt.

Men hvis du bare har en smule erfaring med træ og hvordan man sætter det sammen, så er det faktisk slet ikke så svært selv at bygge sig et shelter.

Brug eventuelt haven som et prøvested for lige at finde teknikken, så du efterfølgende kan finde en mere velegnet placering til shelteret, med mindre haven faktisk er det perfekte sted at have det stående.

Lav flere shelters ved siden af hinanden, hvilket ikke er et problem at bygge

Det kan være hyggeligt at tage ud og overnatte i shelters med hele familien. så hvis du alligevel beslutter dig for at bygge et shelter selv og du har fået øvet dig i haven og fundet din teknik, så kan det være en idé at bygge et par stykker.

Så kan du, hvis i øvrigt din familie er interesseret i dette, invitere dem med i shelter. Når så de spørger ind til, hvorvidt det ikke var svært bare lige sådan at lave et shelter, siger, at det var ingen sag og at det faktisk ikke tog mere end et par dage at få lavet et shelter. Det vil nok komme bag på dem da de fleste er overraskede.

Sådan kommer du videre med dit shelter-projekt

I dag kan du fatisk købe shelters som næsten færdige byggesæt i mange byggemarkeder. Men hvis du mere er gør det selv typen og gerne vil sætte dig eget præg på tingene, så kan du finde en god vejledning her på siden til at bygge dit eget shelter: https://shelter-oversigt.dk/byg-selv-shelter/. Med lidt god fantasi, kan du sagtens tilpasse vejledningen, så shelteret bliver helt efter dit eget hoved.

God fornøjelse med arbejdet.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *