Generelt,  Solferie

Start din bikinikrop nu

Alle kender det der med at man skal på stranden med veninderne og selvom man er rimelig komfortabel med sin egen krop, så er det alligevel lidt med sommerfugle i maven at man viser sig i bikini. Det sidder lige lidt ekstra af det fedt på maveskindet du ikke kan få væk – eller du har bare taget lidt på.

Selvom dine veninder er ligeglade så er det stadig noget du selv skal tumle med. Og i er jo naturligvis ikke de eneste på stranden, der er mange andre gæster også på stranden som også kigger på dig. Det du skal / skulle have gjort var lige at smide et par kilo inden du kom på stranden.

Det at tabe sig er naturligvis nemmere sagt end gjort og det er for nogle ikke sådan ligetil at smide lidt ekstra kilo. Det hele handler om at gøre det nemt, specielt hvis man har børn og fuldtidsjob. Det man skal gøre er at finde noget billige slankemad som er nemt at lave og som er fuld af næring. Det handler måske om at være på slankekur i et par uger eller en måned således man lige får det værste væk, herefter er det bare tilbage til at leve sundt – samt at spise varieret.

Det er klart at det ville være bedre hvis du allerede havde den perfekte bikinikrop, men som man siger med et træ, hvis skygge man vil sidde i. Det bedste tidspunkt at plante det på var for 10 år siden – det næstbedste tidspunkt er lige nu.

Det betyder jo at du skal se at komme i gang. Du skal op af sofaen og ud og finde noget mad der er sundt og lækkert, således du kan få tabt de overflødige kilo. Hvis du er i tvivl om hvordan du kommer helt i gang kan du finde inspiration på siden www.effektivkur.dk – den handler om slankekur og hvordan man taber sig hurtigt og effektivt.

Når det så er sagt, så er meget af det at vise sig i bikini noget grænseoverskridende, heldigvis er det således for de fleste på stranden, så du er ikke alene. Når du først har gjort det første gang har du ingen problemer med at gøre det anden gang.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *