Massage af en kvinde i København
Generelt

God massage i København

Så har de endnu engang været på banen. Alle de der behandlere, der klager over, at de har for travlt til at kunne passe deres arbejde. De bliver stressede og har konstant dårlig samvittighed. Tallene, de publicerede, gik på, at der i dag er 16% flere unge piger, der er stressede, sammenlignet med for bare 2 år siden. Det er da også en voldsom stigning. Men måske skal vi lige definere stress – og dermed også få de forskellige behandlere placeret rigtigt? Stress kan bare ikke sådan lige defineres. Desværre. Nogle mennesker kalder travlhed for stress. Andre taler om, at de bare har brug for at afstresse. Og hvordan gør de det?

Massage er afstressende

Jo, mange tager fri fra arbejde og benytter dagen til at få gjort nogle af de projekter, som de har forsømt. Det er deres måde at stresse af på. Andre gør dette: De har bestil tid til at komme til massage! De ved nemlig at massage kan virke afstressende på dem. De har mærket, at massøren kan få deres muskler til at slappe helt af. Og det er sandt nok. God massage får dine muskler til at slappe af. Men massage er ikke bare massage. Der findes forskellige former for massage. Den form for massage, som de fleste mennesker sørger for at booke tid til, er den der kaldes for wellness massage. Men der findes også massage, der sigter på at hjælpe dig til at komme dig efter en meget hård træningssession. Det er en mere dybtgående form for massage. Og det er ikke alle massører, der tilbyder sportsmassage.

Bedste massører i København

Du kan selvfølgelig søge efter fx ”massage i København”, og være heldig at finde en massør, der tilbyder sportsmassage. Men du vil gøre klogere i at søge efter fx ”fysioterapi i København”, fordi fysioterapeuter ofte arbejder sammen med massører. Du vil se flere sites – som ejes af fysioterapeuter, hvor sportsmassage bliver fremhævet som behandlingsform – ikke imod stress – men som et ekstra løft til restitution eller som støttende behandling i den genoptræning, som en alvorlig sportsskade kræver. Så du skal altså være opmærksom på, hvilken form for massage, du vil have: Skal den sigte på, at du kan slappe af? Eller skal den sigte på, at du kommer hurtigt igennem restitutionsperioden, så du kan gå i hård træning igen? I det første tilfælde kan du sagtens nøjes med fx at søge på Google efter: ”Massage i Valby”. Du vil finde mange muligheder for at få wellnessmassage.

Decideret sportsmassage

Men skal du have sportsmassage, så er den bedste søgning altså: ”Fysioterapi i Valby”. Du vil finde de fysioterapeuter, der ved noget om sportsskader, og som også kan finde ud af at samarbejde med andre behandlere – fx massører, læger og akupunktører. De har også en hjemmeside på engelsk: https://copenhagen-massage.com/

Ja, måske skulle nogle af de unge stressede piger have et tilbud om at få massage – af typen wellness! Det ville måske også hjælpe lidt på de horrible, tal vi ser. 16% stigning i stressede unge piger på 2 år – det kan simpelthen ikke passe. Der er noget galt med definitionen – eller forståelsen – af, hvad stress er.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *