Solferie

Mens du var væk på solferie

Mens du var væk på solferie havde indbrudstyven frit spil til hele dit hus. Hver sommer er der mange mennesker som kommer hjem fra ferie og finder ud af at de har haft ubudne gæster og at mange af deres værdifulde egendele er væk.

Forestil dig dette scenarie. Du ligger på en strand på Kreta og slikker sol. Du er på en velfortjent ferie – faktisk den første ferie i mange år og du har virkelig fortjent den. Mens du ligger og slikker sol på stranden med en cool drink i hånden, snupper du lige din mobiltelefon og samtidig med at du checker ind på “Hotel Tropical Sun”, så tager du også lige et billede af poolen og poster det med det samme.

Efter 14 dage i sydens sol kommer du hjem og ser at din lejlighed har haft indbrud og at alle dine ting er rodet rundt. Du tænker – det var da utroligt, at det lige var mens du ikke var hjemme at de valgte at begå indbrud. Men var det VIRKELIG tilfældigt? Ikke helt – vel, hvis du tænker du om har du næsten selv bedt om det.

Der er rigtig mange tyveknægte der læser med på facebook og som holder øje med feriebilleder og hvor man checker ind. Når de så ser det, så ved de jo at du ikke er hjemme. Heldigvis er du en af dem som har et alarmsystem oppe derhjemme – ikke?

Det kan anbefales at man får installeret et alarmsystem derhjemme, som eventuelt kan alarmere din nabo hvis du ikke selv er hjemme. Der er mange andre ting du også kan gøre, læs mere om alle disse tiltag på www.gsm-alarm.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *