Generelt

Styr på hjemmet mens du rejser

Jeg har netop været på en længe tiltrængt solferie på Grand Canaria. Jeg havde lige brug for en tidlig sommer og er stort set lige kommet hjem derfra. Mit lille problem mens jeg var i sydens sol var at jeg havde pakket mit program alt forhårdt.

Jeg havde inviteret hele den pukkelryggede familie til påskemiddag i næste uge, men har ikke selv haft tid til at gøre rent og vaske vinduer etc. Jeg er helt booket op med arbejde de her dage og jeg kan ikke gennemskue hvordan jeg lige skal få tid til det hele.

Jeg har ny hyret en rengøringshjælp til at komme og gøre rent. Det har jeg egentligt haft lyst til længe, for med mit arbejde hvor jeg hurtigt skal kunne rejse og kan være væk i en hel uge ad gangen er det dejligt at jeg ikke også skal tænke på at gøre rent når jeg nu er hjemme. Det skulle jeg have gjort for længe siden, min rengøringshjælp kom for første gng i går og jeg nyder det bare. Hun er super dygtig og effektiv, så det er bestemt penge godt givet ud.

Jeg har også hyret en professionel vinduespudser til at komme og pudse alle vinduerne i huset, så det hele står skinnende klart til i næste uge når der er stor påskefrokost. Hvis jeg havde tænkt mig om havde jeg også vidst at det var vinduespudsernes højsæson og at det ville være næsten umuligt at få vasket vinduer i denne uge – det er åbenbart (sammen med ugen op til jul) vinduespudsernes travleste uger.

Jeg fik fat i en super sød vindues pudser som kunne komme sidst på dagen på mandag og pudse mine vinduer, det er jeg super glad for da de virkelig trænger – og jeg har 10.000 andre ting at tænke på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *