Generelt

Fodboldgolf er god underholdning til firmaarrangementer

I har alle sammen hørt om fodbold. I har alle sammen hørt om golf. Men hvor mange af jer har egentlig hørt om fodboldgolf? Fodboldgolf er et forholdsvist nyt koncept, som foregår ligesom traditionel golf, bare man bruger en fodbold. Du skal altså sparke fodbolden og så forsøge at ramme i hullet. En traditionel golfbane forvandlet til en størrelse så fodbolde nu erstatter golfbolde, og din fod erstatter en golfkølle er altid et godt grin værd.

Fodbold golf bruges ofte til familiearrangementer, fødselsdage, polterabender, fester og firmaarrangementer. Nu skal du høre hvorfor fodboldgolf er en god underholdning til firmaarrangementer.

Du kan læse meget mere om fodboldgolf her hos Nymarksminde, som har en rigtig spændende og udfordrende fodboldgolfbane, som kan tilfredsstille de fleste med hang til dette sjove spil.

Fodboldgolf er god underholdning hvis man skal lære hinanden at kende samtidigt

Det er næsten lige meget hvad det er for en slags virksomhed man driver, så er det altid vigtigt at ryste kollegaerne sammen og skabe venskaber og holdånd. Fremfor at sidde på kontoret og lære hinanden at kende – så bør firmaerne trække i udetøjet og nyde en dag med fodboldgolf. Der er intet der ryster folk sammen og skaber sammenhold som gode oplevelser – og det er altså garanteret med fodboldgolf. Hvad enten i planlægger at lave en turnering ud af det for at skabe lidt sund konkurrence eller det bare handler om at have det sjovt og grine – så kan det ikke benægtes at fodboldgolf er god underholdning for alle deltagere! Hvis du som virksomhed sørger for at dine medarbejdere er glade og har det godt med hinanden, så får du automatisk et bedre arbejdsmiljø som inspirerer kreativitet og hårdt arbejde.

Fodboldgolf er ikke dyrt at arrangere og der findes mange baner rundt omkring i Danmark det kan spilles på. Gør en hyggelig dag ud af det og ryst dine medarbejdere sammen til et hold med stærke bånd. Det er vejen mod succes.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *