Generelt

Billige rejser tak

Bliver det ikke vidunderligt at tænke på, at til sommer så kan vi sikkert rejse igen. Jeg er sikker på, at vaccinerne, der er blevet udviklet, vil gøre en masse godt for os. Fx så vil de bevirke, at vi kan gå på nettet og lede efter billige flybilletter. Det er jo en sport, vi her i familien har gjort meget. I 2020 har det bare ikke givet så meget mening, fordi der har været så mange anbefalinger imod at rejse væk. På ferie, eller på grund af arbejde.

Nok at vælge mellem

Når vi kan igen, er det rejser, der står højt på listen, og der er jo nok at vælge mellem: https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/
Men jeg lover dig. Når vi kommer igennem det her corona-halløj, så skal der ledes efter flybilletter til Barcelona på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/barcelona/ og derfra videre til Mallorca. Vi elsker nemlig Mallorca. Det er nemlig en ø, der rummer meget mere end grisefest og danske menukort på restauranterne.

Bjergene

Der er bjerge, som ingen har udforsket. Der er smukke landskaber, hvor man bare kan nyde naturen. Og så er der faktisk også mange vidunderlige strande, der ikke er overrendt af turister.

Så ja, hvis flyselskaberne har ligget brak i 2020, så er jeg sikker på, at de vil kunne indhente meget af det tabte i 2021. Jeg skal nok sørge for, at min familie bidrager til det. Vi skal finde flybilletter og opholdsmuligheder til mange forskellige steder. Vi skal nemlig ikke kun på sommerferie. Vi skal også på efterårsferie og juleferie. Det er ikke kun flyselskaberne, der skal indhente det tabte. Det skal vi også. Vi har besluttet, at hvis det er sikkert at rejse ud i verden igen til sommer, så tager vi ikke bare en enkelt uge i Spanien. Nej, vi tager afsted i 2. Og som kompensation for den tabte vinterferie, som vi ikke kan nå at få arrangeret i, så skal vi til Norge i efterårsferien og stå på ski. Det skal vi dog ikke bruge flybilletter til. Vi tager med båden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *