Generelt

Tag børnene med i mini-zoo – de vil elske det

Det kan nogle gange være svært at få børnene med udenfor. Men frisk luft er godt, og det er sundt at se andet end en computerskærm, og derfor kan du med fordel vælge en mini-zoo.

Mini-zoos er fantastiske, fordi det er små zoologiske haver. Det betyder, at alting sker i børnehøjde, og at der er rig mulighed for, at børnene kan få lov til at opleve helt nye ting.

Især for yngre børn er det en god mulighed for at få lov til at møde nogle af de dyr, som de måske læser om eller snakker om med deres kammerater. Det giver et rigtigt sundt perspektiv og er en god øvelse. Så kan de se, at dyrene fra TV faktisk også kan ses og endda røres ved!

Mini-zoo er med til at aktivere børn

Børn kan drage mange fordele af en dyrepark i børnehøjde. Blandt andet er der mange sanser, som kommer i brug her.

Først og fremmest er der både ting at se og lugte til, som virkeligt bliver fremhævet her. Stemningen er nemlig en helt anden, end den, som man finder derhjemme, især hvis børnene er opvoksede i byen.

Når det kommer til at klappe en ged eller age en kanin, så er det heller ikke noget, som alle børnene får lov til. Det viser dem, at dyrene er virkelige, og at de reagerer på menneskelig interaktion.

Dette kan også være en fin indstilling at give børnene. Det lærer dem ret hurtigt, at de skal behandle dyrene ordentligt, og at det hele skal foregå på dyrets præmisser. Dette er en god indstilling, når de skal vokse op i en verden med miljøforandringer og dyrevelfærd.

Så tag børnene med i mini-zoo og give dem oplevelse, som de kan tage med hjem!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *