Generelt

Pudsere i Gentofte og Hellerup

Jeg kan godt mærke, at jeg har fået det første stik af min vaccination imod Covid. Jeg er øm og lidt hævet på venstre overarm. Den er ligesom ekstra tung at løfte. Jeg blev advaret om, at det kunne ske. Lægen – eller sygeplejersken – fortalte mig, at hvis der danner sig et rødt område omkring der, hvor kanylen blev stukket ind i musklen, så skal jeg ikke være bange. Det er en naturlig reaktion. Men hvis den røde plet ikke fortager sig, så bør jeg kontakte min læge for lige at få det tjekket. Ok, der er ikke nogen røde pletter at se. Der er bare ømhed. Jeg må tilhøre den gruppe mennesker, der bare er meget følsom! Eller også er det bare min idé. Jeg fik første stik i går eftermiddags.

Skulle pudse vinduer

Det er bare noget skidt. Jeg havde jo en plan om, at jeg ville bruge resten af min dag i dag på at pudse vinduerne udenfor. Vejret er nogenlunde fint. Lidt skyet, men ingen regn. Tilpas lunt til, at man kan pjaske med sæbevand, og ikke få forfrysninger i hænderne. Men det kommer ikke til at ske. Det er min arm simpelthen for øm til. Det her med at skulle løfte svaberen og kluden op kan jeg godt gøre med højre arm. Men det der med lige at holde fast i stigen med venstre hånd, når jeg klatrer op og ned, er jeg ikke så tryg ved. Jeg har faktisk også mest lyst til bare at lægge mig på sofaen med en bog og slappe helt af. Det var egentlig en lidt skræmmende følelse at stå i køen og vente på, at det blev min tur til at få stikket. Og så det her med, at man skal blive på klinikken i mindst et kvarter efter stikket. Jeg syntes, det var trættende. Men sådan er jeg. Når jeg bliver revet ud af min hverdag med sådanne, små afvigelser i mit liv, bliver jeg psykisk meget træt. Og nu det her med at skulle pudse vinduerne. Jeg opgiver det for i dag.

Leder efter vinduespudsere

Sætter mig derfor i sofaen med min bog – og min tablet. Jeg skal lige se, om jeg kan finde en vinduespudser i 2820 Gentofte, som måske har tid tilovers i dag. Det vil altså være meget rart at få vinduerne gjort rene. Jeg finder et firma på nettet. Ringer dem op. De har desværre ikke tid i dag. Det tidligste tidspunkt, de kan komme på, er en gang i næste uge. Øv. Jeg tænker, at der er mange i Gentofte, der skal have pudset deres vinduer lige netop i disse dage. Hvorfor det? Søger derfor igen på Google: ”Vinduespudser Hellerup”.

Hellerup kan

Jeg finder et andet firma: https://www.mempolering.dk/vinduespudser/2900-hellerup. Ringer op til dem. De har heller ikke tid i dag. Men de har tid i morgen. Tidligt. Jeg overvejer hurtigt – og siger til den unge fyr, jeg taler med, at de gerne må komme kl. 7:30 i morgen tidligt. Vi har en aftale. Jeg sætter mig til rette i min store sofa, er ret glad for mig selv. Sætter mig til at nyde min bog.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *