Generelt

Rejsepriser til Grækenland

Jeg synes virkeligt, at vi har haft en dårlig sommer i år. Jeg er ikke helt parat til at starte på endnu et hårdt år på studierne uden at få ladet helt op med sommer og sol. Derfor har jeg besluttet, at jeg bare tager afsted – ned sydpå i 12 – 14 dage. Jeg har ikke sådan et bestemt sted i tankerne, men Grækenland tager man jo aldrig fejl af. Så hvis jeg kan finde nogle flybilletter til Grækenland og så måske komme med en båd ud til en ø, så vil det være perfekt. Her i de sidste uger af august er det især lækkert at være i Grækenland.

Alle hjemme igen

Alle børnefamilierne er hjemme igen. Der er skolestart. Og jeg har jo den fordel, at semesteret først starter i september. Måske er jeg også heldig, at jeg finder en god, lille feriebolig, jeg kan bo i. Jeg forlanger ikke meget. Bare at der er noget strand, et lille fiskerleje. En enkelt taverna, der kan finde ud af at lave salat og grille fisk. Så vil jeg være lykkelig.

Tanken om at sidde på en lille taverna og bare kigge ud over vandet, imens det bliver mørkt, er så beroligende. Tanken om at kunne slappe totalt af. Bare sidde ved et bord og kigge. Iført en gammel T-shirt, et par shorts og klipklappere.
Ja, jeg har gode minder fra Grækenland – og jeg er sikker på, at jeg kan få mange flere.

Billigste flybilletter online

Lige nu handler det bare om at jeg skal bestemme mig for, hvornår jeg tager afsted. Finder flybilletterne, og så får dem booket hos https://www.rejsepriser.dk/. Jeg har jo fået et coronapas, som skulle gøre det noget nemmere for mig at rejse – både i EU og internt i Grækenland. Hvor er min rygsæk? Jeg skal have den pakket. Den skal være klar. Jeg har lige fundet en billig billet med afgang i morgen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *