Generelt

Bare i orden

Endelig har du fået gjort alvor af din drøm om at sælge dine kreationer på nettet. Det er jo skønt, at man ikke behøver at leje et butikslokale og betale husleje til det hver måned – længe leve internettet. Pas butikken hjemmefra, hold fast i jobbet ved siden af (i hvert fald til det hele lige er oppe og køre og er rentabelt) og vær dér, hvor dine kunder er…i hele landet…ja for den sags skyld i hele verden! Og så er det, at alt det tekniske bare skal fungere. Din webshop og dit webhotel skal bare være i orden – med det samme. Og de løsninger findes heldigvis, og er til at betale for.

Dandomain har en certificeret samarbejdspartner (Dyngby.com), der gennem mange år har lavet webshops, der bare virker. Med deres webshops er du sikker på, at din webshop er konverteringsdygtig på alle enheder – det betyder, at alle kunder (og potentielle kunder) kan komme ind på og købe fra din webshop uden noget teknisk bøvl. Det er bare superværdifuldt i en tid med stor konkurrence inden for internethandel. Folk er ikke så bange for at shoppe online længere, men til gengæld gider ingen spilde tid på webshops, der kun virker hver 2. gang.

Det smarte er…

…at du ikke behøver fortage dig andet end at opdatere din webshop med nye produkter og servicere dine kunders forespørgsler. Alt det tekniske kører bare af sig selv, og så kan du endda også få ekstra moduler (i hos Dyngby.com), som ikke engang findes hos Dandomains standard webshop – med andre ord: Intet behov kan ikke dækkes af en ordentlig webshopløsning. Det handler bare om at vælge én, der er i orden. Brug ikke tiden på at bøvle med teknikken eller sure kunder, gør det du er bedst til og overlad alt det (kedelige?) tekniske til specialisterne. Det kan faktisk betale sig – både her og nu, og i lænden.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *