Generelt

Stenalderkost, det rykker for vildt

Ja, jeg må nok indrømme at jeg er faldet for stenalderkosten og er begyndt at spise mere sundt end jeg nogensinde har gjort før. Det var egentligt et væddemål om man kunne gennemføre 30 dage med det, og det var kun begyndelsen.

Jeg har flere gange rejst i lande, specielt i asien, hvor man ikke spiser så meget forarbejdet mad som vi spiser her i lille Danmark. De fleste af deres fødevarer kommer direkte om ad jorden.

Så på den måde var det ikke den store omvæltning for mig at jeg skulle spise på en anden måde. Faktisk har jeg godt altid vidst det, jeg har oplevet mere og mere at jeg kommer hjem fra udlandet, fuld af energi og følger mig veltilpas. Efter nogle dage bliver man mere lad og ikke så oplagt og få fuld af sprudlende energi, som man har været tidligere. Det ved jeg nu at det er at gå fra en vane hvor man har spise mere sundt og så tilbage til Danmark for at spise hvidt brød og andet usundt.

I starten var det ikke for at tabe sig, men jeg kan se på min krop at nu efter 2½ måned at jeg er blevet mere tonet og mine muskler er blevet mere synlige af at spise på denne måde. Jeg har fået min energi tilbage, også mens jeg er på dansk jord, og det er jeg helt vild med. Derfor er jeg også frelst nu og skal ikke tilbage til franskbrød og frikadeller, jeg holder mig til mine grøntsager.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *