Generelt

Tøjet og konceptet fra Gabba

Gabba er et dansk tøjmærke, som startede i 1995. Begrundelsen for oprettelsen af det nye mærke var, at det danske marked for tøj var fastlåst. Der skete intet nyt.

Alle mærkerne lignede hinanden, og var i øvrigt af dårlig kvalitet. Derfor blev Gabba oprettet af erfarne folk inden for den danske modeverden, hvilket medførte et tiltrængt frisk pust i den danske modeverden.

 Gabbas koncept

Gabbas koncept er at udforme alsidigt tøj, som kan bruges til flere forskellige begivenheder.

Tøjet kan altså både bruges til særlige lejligheder og dagligdagen. Selvom Gabbas tøj er alsidigt, er det også meget unikt, hvilket gør tøjet til en harmonisk enhed. Tøjet kan sættes sammen med mange andre mærker, hvilket er en af mærkets klare styrker. Ifører man sig tøj fra Gabba, udstråler man i høj individualitet og uafhængighed, hvilket tilskrives den moderate rebelske attitude, som ligger i tøjets udformning.

Typer af tøj

Gabba laver rigtig mange forskellige typer beklædningsgenstande, så det er faktisk muligt udelukkende at iklæde sig tøj fra Gabba, hvorved man få en meget harmonisk, gennemført og fuldendt stil. Gabba laver fx mange forskellige typer bukser og shorts. Mange af disse bukser er cowboybukser, som er slidte og hullet, hvilket medfører, at man ligner en gadedreng, hvis man ifører sig dem.

Find herremode online her

Gabba laver også mange typer af T-shirts. Disse T-shirts er meget enkelte, men dog stilfulde og af god kvalitet. Stoffet er blødt og behageligt at have på. T-shirtene kan fås i forskellige farver, fx kan der fås en T-shirt med striber i hvid og sort. Man kan også få en ensfarvet T-shirt med en brystlomme. Udover T-shirts laver Gabba også sweatshirt, således man kan holde varmen, hvis det er koldt. Man fx få en sweatshirt med hætte. Gabba laver også skjorter.

Disse skjorter kan være ternet i forskellige farver, hvilket ser rigtig flot ud, og er i overensstemmelse med den nuværende mode.

Et verdensmærke

gabba modeSelvom Gabba er et dansk mærke, der giver value for money, så må man nok erkende, at der findes en del større brands ude i den store verden. Eksempelvis er der jo fortsat langt til giganter som Hugo Boss, Lacoste, Gucci og lignende. Omvendt har de også en noget længere historie, så mon ikke, hvis udviklingen ellers fortsætter, at Gabba kan indtage verdensherredømmet? Eller måske ikke, men jeg ser intet til hinder for, at tøjmærket Gabba ikke kan blive stort.

Super kvalitet

Noget af det fedeste ved at købe tøj fra Gabba er at man simpelthen ved, at kvaliteten holder. Intet mindre. Jeg har efterhånden handlet en del Gabba-tøj på internettet (det er ofte billigst), så jeg har en god del i mit skab. Selvom jeg, som de fleste mennesker, bruger mit tøj ofte, så synes jeg stadig, at tøjet holder sin farve, form og det er stadig dejlig blødt og rart at have på. Det er altså ikke alt tøj, der gør sig ligeså godt efter mange vaske som Gabba. Så det er et enormt plus til mærket på den front.

Prisen på tøj fra Gabba er ganske fin. Der er ingen dyre overraskelser – det er value for money. En typisk Gabba t-shirt kan fås for omkring 300 kroner, et par svedige jeans koster i omegnen af 7-800 kroner og ellers er priserne derefter – det er meget standard. Det er ikke billigt, men du får et stykke tøj, som holder i mange år fremover, hvis du ellers behandler det nogenlunde i orden.

Personligt er jeg ekstra vild med jeans fra Gabba, der har et helt specielt look. De kan bl.a. fås i et specielt stof, der får dem til at se slidte ud – men på den super fede måde.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *