Det er ikke godt at prutte på flyet
Generelt

Prutter på lange flyrejser

Når du skal slå tid ihjel, inden du skal om bord på flyet, kan det være fristende med en stor burger og et par øl. Men vidste du, at det, du spiser før en flyvning, har indflydelse på, hvordan du er tilpas ombord? Her har vi set på, hvad du skal undgå – og hvad der er godt for dig – i forbindelse med en flyvning.

Gode råd om mad før flyvning

  • Undgå mad, der gør dig oppustet – særligt når det er en lang flyvning. Her taler vi især om bønner og om friturestegt mad. Det er ikke den rigtige måde at starte en ferie.
  • Undgå for meget alkohol. Ja, flaskerne om bord er små, men det nytter ikke noget, hvis du drikker 10 af dem. Alkohol er også dehydrerende, og det har du ikke brug for i den tørre luft ombord på et fly. Hvis du vælger at drikke, så husk at drikke en vand mellem hver genstand, så du får den væske, du har brug for.
  • Når vi er ved drikkevarer, så hold dig fra kaffe. Det er vanddrivende og kan holde dig vågen samt gøre, at du skal benytte toilettet oftere.
  • Blomkål, rosenkål, grønkål etc. er fyldt med vitaminer, men undgå dem i forbindelse med en flyvning, da de kan gøre dig oppustet.

Hvad er så godt for dig i forbindelse med en flyvning?

 

  • Masser af frugt. Det indeholder masser af væske og C vitamin, som er godt for immunsystemet.
  • Mad med et højt indhold af protein er godt. Det holder dig mæt længere. Du kan også spise tørret frugt og usaltede nødder.
  • Og husk så at drikke masser af vand – masser!

 

Jeg er selv netop kommet hjem fra en tur fra Thailand. Jeg havde købt flybilletter til Thailand på rejsepriser.dk. På vejen ud fik jeg fast food inden flyvningen, og jeg havde mavepine og var oppustet hele vejen. På vej tilbage spiste jeg et sundt måltid mad inden og var helt anderledes godt tilpas på denne flyvning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *