Generelt

Det bedste til piger

Der findes efterhånden meget forskelligt sexlegetøj til kvinder. De nyeste har ovenikøbet en app til din telefon. En af de ældste og stadig mest populære er Magic Wand. Den startede ud som et massageapparat, men blev også i høj grad brugt til intimmassage på grund af de stærke vibrationer. I dag findes der et utal af Magic Wand i intimafdelingen. Vi har set på et par af dem her.

 

Bodywand Aqua genopladelig vibrator kan bruges af både mænd og kvinder. Den er vandtæt, og du kan fint tage den med i badet. Symphony Bodywand og dildo er en flere i en dildo. Du kan bruge den til både at stimulere klitoris, som en dildo, til massage og til at stimulere penis og pung m.m. Den kan bruges af både mænd, kvinder og par, og er det perfekte valg som sexlegetøj til par.

 

Noget nyere på markedet for sexlegetøj for kvinder er Womanizer. Det er en tysk opfindelse og skulle give dig en helt anderledes klitorisorgasme end de typiske klitorisvibratorer. Og du skulle efter sigende kunne komme igen og igen. Det suger nærmest klitoris ind, og det skulle føles som om, du bliver tilfredsstillet oralt. Her taler vi om pirrende trykbølger, der får dig til at komme meget hurtigt.

 

Lelo er et af de bedste mærker indenfor sexlegetøj. Deres g-punkts vibratorer er meget populære, og det er en virkelig lækker vibrator med den rigtige kurvning og i et lækkert materiale. Du kan få dem i vandtæt, så du kan bruge dem i badet.

 

Lelo har også en klitorisvibrator udformet som en ring kaldet Alia. Eneste problem med den er, at den giver dig bedre oralselx end din partner kan give dig – så god er den.

 

Mini vibratorer er blevet et hit. De har en stærk motor og er super effektive til klitorisorgasme. De kommer i friske farver og er nemme at have i tasken. Du kan ovenikøbet få en vibrator, der ligner en læbestift. Vi kan godt lide We-vibe Tango Bullet Klitoris Vibrator. Den giver stærke vibrationer, og så er den vandtæt. Du har 2 timers nydelse på en opladning, der kun tager 90 minutter.

 

Hvad siger du til en god gammeldags dildo? Du kan få den med sugekop, så du kan sætte den fast på glatte overflader. Du kan også bruge den i badet. Hvad med at sætte den fast på fliserne og så nyde badet ekstra meget J

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *