Generelt

Quiz hvad for noget?

Jeg elsker at spille et spil på min mobil, som hedder noget med quiz. Dog er jeg ikke helt sikker på hvad. Jeg skulle gerne finde ud af det snart, eftersom jeg ved et uheld slettede alt indhold på min telefon, og nu venter en del venner på mig i spillet. Jeg kan dog ikke downloade det, eftersom jeg jo ikke ved, hvad det hedder.

Efter quiz, har jeg både prøvet at skrive “spillet”, “game” og også bare ordet i dets naturlige form. Dog kan jeg virkelig ikke huske, om det var engelsk eller dansk, så det gør lige, at jeg skal søge på endnu flere ting. Jeg er desværre så uheldig, at jeg ikke spiller med nogen af mine veninder, så jeg kan heller ikke spørge dem.

question-3-1339415-m

Måske en lille søgning efter den slags spil på google kunne være svaret. Det plejer da at hjælpe lidt, hvis man skal have svar på noget. Jeg skal jo bare søge efter engelske eller danske quiz spil, og så burde det dukke op. Jeg er sikker på, at jeg kan genkende det med det samme, jeg ser det. Eller også kan jeg kende logoet. Sådan ca. Jeg kan bare huske det er guld agtigt.

Det kunne også være, at jeg skulle droppe at finde det quiz spil på telefonen. Jeg brugte faktisk alt for meget tid på det, og blev meget sur da jeg tabte. Dog kunne jeg godt lide at vinde, og se hvor mange ting jeg vidste om forskellige ting. Det er gået meget op for mig, at jeg intet ved om sport. Hver gang jeg får et sportsspørgsmål går jeg kold, og kan slet ikke svare på noget. Og tiden den går bare, så jeg til sidst taber helt. Selv at svare forkert ville være bedre, end ikke at svare. Dog er jeg god til mytologi, og den slags.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *