Generelt

Arbejdstøj er god stil

Som du måske har bemærket i bybilledet, så har det klassiske arbejdstøj fået en renæssance. Du kan finde den klassiske termojakke eller -vest alle steder, og det er blevet kult at have en gammel arbejdsjakke hængende i skabet. Det danske mærke Engel Original har stået for at producere arbejdstøj igennem mange generationer, og deres klassiske arbejdstøj har for alvor fået nyt liv.

Hvis du følger forårs- og sommermoden, så er du sikkert blevet opmærksom på, at termojakkerne og termovestene er blevet meget moderne – og især danske Engel har fået en renæssance. Det fede ved at tilføje lidt arbejdstøj til garderoben er, at du får noget ekstremt slidstærkt tøj – som samtidig ser fedt ud. Du kan sagtens bruge en termojakke udover en t-shirt om sommeren, og samtidig kan den bruges med lidt ekstra tøj under om vinteren. Du kan skabe en fed og personlig stil med klassisk arbejdstøj – især hvis du, som mig, er meget til streetwear. Hvis du er til trendy arbejdstøj, så kan du finde mere fra danske Engel Original her.

Forskellige modeller at vælge imellem

Der er lidt forskelligt at vælge imellem, når man kigger på arbejdstøj og danske Engel Original. Klassikeren er naturligvis den mørkeblå arbejdsjakke, som er blevet brugt indenfor byggebranchen – og som senere hen blev populær i skatermiljøet. Denne jakke er meget simpel og cool, og den ser godt ud med et par jeans eller chinos. Hvis du leder efter en sommerjakke, så er denne måske et godt bud.

En anden model du kan investere i, er en termovest. Denne er måske endnu bedre om sommeren, end termojakken, da den naturligvis ikke varmer helt så meget. Denne ser også rigtig fed ud med et par jeans, og her om sommeren kan du sagtens have den på til et par shorts. Både termojakken og -vesten kommer i mørkeblå og grøn, så der er sikkert noget, der passer til din stil.

Hvis du ikke er til termojakker eller -veste, så laver Engel Original også nogle fleecejakker og -veste, som følger samme klassiske arbejdstøj. Det er ydermere et godt bud på en tilføjelse til garderoben.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *