Generelt

Vandt solferie på freebets!

Hej! Jeg hedder Kasper, og jeg er en online gambler. Så er det sagt, og jeg er ikke spor flov over det, for jeg hygger mig med det, og jeg vinder mere, end jeg bruger. Men jeg blev alligevel overrasket, da jeg i foråret signede op på et site, jeg havde fundet, der tilbød freebets. Hvis du ikke ved hvad det er: Det er et gratis væddemål, der ofte gives i forbindelse med, at man åbner en spillerkonto på et af de store spillesites. Og det gjorde jeg som sagt – og resultatet endte med at betale en uges lækker ferie i solen 🙂

Tropisk sol med tak til NordicBet

Vi har jo alle vores favoritsteder at spille, og jeg har de sidste par år holdt mig til et par stykker, som jeg ikke gider dele med nogen (du må selv gætte). Men efter en pludselig indskydelse under et besøg på oddsbonussen.dk, valgte jeg at signe op hos NordicBet, og det betød så, at jeg scorede mig nogle freebets.

Så langt – så godt.

Jeg satsede, og så viste det sig sgu, at den ringede hjem. Også i den grad! Jeg vandt et pænt stykke over 6.000 kroner i ét hug. Og på et freebet!

I bare glæde lovede jeg mig selv, at de penge ikke skulle spilles op men i stedet betale for en tur til en græsk ferieø. Og det gjorde jeg så.

Jeg fedede den en hel lang uge på stranden med party om aftenen, masser af gode oplevelser og et par græske damebekendtskaber, der bestemt ikke var at kimse ad heller. Og det hele takket være NordicBet 🙂

k-178-rob-dsc593345
Ja, der er sgu dejligt på de græske strande 🙂

Nu kan folk sige, hvad de vil om det med at indgå væddemål, spille på odds og kasinoer og hvad ved jeg – og mange siger da også, at det altid er huset, der vinder. Det passer sikkert nok, men lige i mit tilfælde er det nu mig, der føler mig som vinderen.

Kunen jeg have sparet op til ferie i stedet for at spille? Ja da – men jeg havde nok aldrig fået det gjort 🙂

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *