Generelt

Høj lyd i solen

Uanset om man er til det danske sommervejr eller ej, er det jo nu engang bare sådan, vejret ER i Danmark. Og det må man så tage højde for. Det gjorde vi, da vi byggede vores baghave om til et tropisk paradis. I erkendelse af, at der er for lidt godt vejr om sommeren, skabte vi simpelthen vores eget lille mikroklima med alt til faget hørende. For eksempel har vi højtalere udenfor, så vi kan spille feriemusik som for eksempel calypso og reggae med mere. Og vi har en lille tikibar også – for at det ikke skal være løgn.

Musik i paradis

Vi er ret glade for musik i familien, og vi har da også et par familiemedlemmer, der selv spiller. En på ren hobbybasis og en der er med i et band, som jævnligt bliver hyret til at spille til fester og arrangementer. Nå ja – så er der selvfølgelig Bent, der spiller på en af de hersens moderne synthesizere (sådan nogen her). Det er så ikke lige min kop te, men smag og behag er jo heldigvis forskelligt.

Da vi i sin tid tog beslutningen om at udbygge vores baghave til et lille privat paradis, finansierede vi det hele via Santander lån – det var simpelthen dem, der havde de bedste betingelser.

Vi har nu den glæde, at vi kan sige, vi er færdige. Vi har fed musik, vi har overdækket, så vi kan sidde ude i regnvejr, og vi kan endda spille på vores musikinstrumenter, når det passer os, for naboerne er heldigvis ganske langt væk.

Vi købte smart ind

Som altid handler det jo om at købe ind de rigtige steder, og det har vi gjort gennem hele projektet. For eksempel har vi købt nogle af materialerne i Tyskland, fordi det ganske enkelt var både bedre og billigere. Men alt med lyd og lys har vi faktisk købt i Grenå af alle steder. Der ligger nemlig Danguitar, der via nettet sælger både musikinstrumenter, højttalere og diverse lysshows med mere. Og selvom det måske ikke er traditinoelt at handle den slags ind i en musikbutik (altså lysshow og udendørs højtalere), er det jo netop det, vi er: Utraditionelle!

Tag et kig på Danguitar – de har dælme udvalget, priserne og service på plads!

https://www.danguitar.dk/

 

 

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *