Generelt

Edderkopper

Så er sæsonen igen kommet til edderkopper, der plager husejere i det ganske land.  Ikke så meget fordi, man er bange for edderkopper, men nok mere fordi de efterlader et svineri i vinduesrammer, så man næsten ikke kan kigge ud af vinduerne pga. edderkoppespind.  Mange gør det, at de fejer dem ned, men dagen efter er der næsten mere, end da man begyndte.  Det er uudholdeligt, fortæller mange ejere af huse, der ligger tæt på vand, der er meget plaget af edderkopperne.

Vi har forsøgt alt mulig gift mod edderkopper, men det er ligesom om, at det ingen effekt har.  Da det er samme periode, hvor klannere kommer frem, så kan man se, at de godt nok bliver bekæmpet fint, men spindlere og stankelben for lov at leve videre, som intet var hændt.

Nu har vi allieret os med de førende indenfor edderkoppebekæmpelse herhjemme.  Dette har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med dem, der har givet os glæden ved livet og vort dejlige hus tilbage.

De kommer og sprøjter mod edderkopper i august og igen til foråret.  Det virker fantastisk, da det både bekæmper æg og andet, der giver os problemer normalt.  Med dette middel ser vi hvordan fluer og andre insekter falder døde om, når de har været her.  Vi har aldrig været så glade før, når vi har haft besøg af skadedyrsservice.  Når man bor tæt på vand, så er det jo desværre ikke de eneste problemer, man har med skadedyr.  Også borebiller kan lide en høj luftfugtighed, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis tagkonstruktionen falder ned om ørerne på en.  Forsikringen dækker jo efterhånden ingenting længere, med mindre det er for sent at forebygge.

Det er også tendensen vi ser hos Skadedyrsbekæmpelse Vejle, der til dagligt betjener flere hundrede kunder, da de er autoriseret til at bekæmpe rotter og mår på loftet.  I døgndrift besøger de kunder og fødevarevirksomheder i hele Jylland, da de er landsdækkende og har derfor et stort område, hvor skadedyr skal bekæmpes fra Ålborg helt ned til Esbjerg.

Ejeren fortæller også, at selvom de har kørt i 26 år, så har der aldrig været så mange hvepsebo og gedehamse som i år, hvilket har givet tryk på omsætningen, men også de ansatte skadedyrsbekæmpere, der må se langt efter feriedage i sommeren, da man ellers ikke kan følge med.  Også fordi man har Århus Kommune, der skal serviceres med hurtig udrykning.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *