Generelt

Gabba til alle lejligheder

Nogle tøjmærker bør kun hives frem, når du skal se rigtigt godt ud – og koster derefter. Andre koster ikke så meget igen, men de kan til gengæld heller ikke ligefrem bruges til alle ting. Gabba ligger sig i midten.

Med dette mener vi, at Gabba ikke koster voldsomt meget sammenlignet med så mange andre mærker, men du kan både bruge Gabbas tøj til casual brug og til større begivenheder. På Gabbas egen hjemmeside står der:

The cloathing is easy to adapt to any occasion, whether updressed or casual.

Sagt på en anden måde kan Gabbas tøj altså både bruges til gallaballet og til skolen. Og det er Gabba selv klar over; de bygger endda deres tøj efter denne viden. Dette er blandt andre ting med til at definere et rigtigt godt tøjmærke, synes vi.

Aarhus og Aalborg indtaget af Gabba

At Gabbas tøj sagtens kan bruges både til større events og til almindeligt brug er de almindelige brugere heldigvis også klar over. At se Gabba tøj i det københavnske bybillede er nærmere reglen end undtagelsen efterhånden, og andre byer som Aarhus, Aalborg og Odense er også ved at komme med på moden efterhånden.

Vi har ikke noget bevis for, at tøjet fra danske Gabba også bruges til gallaer og dimissioner, men dette skyldes nu nærmere, at sådanne begivenheder ikke altid er offentlige. Vi er dog sikre på, at det sker allerede – og at Gabbas tøj kun kommer til at blive bedre repræsenteret i det fine selskab senere hen!

Hvis du vil bruge Gabba tøj i det almindelige hverdagsliv anbefaler vi deres jeans, T-shirts og de ikoniske skjorter. Et samlet sæt med dette tøj kan du være heldig at finde for under 1.000kr på internettet, hvis du tilmed støder på et Gabba udsalg. Til gallaer og dimissioner kan du udskifte T-shirten og skjorten med en vest, blazer eller lignende. Alle, hvilke naturligvis også kan købes fra Gabbas sikre hånd!

Value for money

713337_66133947Hoveddesignerne bag mærket er Karen og Ole Madsen, som lancerede mærket på egen hånd tilbage i 1995, hvor de allerede på dette tidspunkt havde mere end 20 års erfaring i tekstilbranchen. Karen og Ole Madsen har stadig stor indflydelse på design og kollektionerne, men efterhånden, som mærket har opnået kæmpe fremgang, er der utrolig mange kreative mennesker bag kollektionerne. Gabba skaber tøj for både mænd og kvinder. Gabba er især kendt for deres jeans, som sælges i utrolig mange butikker rundt omkring i Danmark.

Gabba giver dig bukser i form af både jeans, men også bukser produceret i stof. Deres jeans har altid nogle rigtig fede designs, og der er et meget bredt sortiment inden for jeans. En god ting ved Gabba er, at du får value for money, i og med Gabba giver dig et fedt design, der er produceret af materialer, som er af lige så høj kvalitet som eksempelvis Diesel, men de er samtidig væsentlig billigere. Du kan finde deres jeans i et prislige, der ligger mellem 499 kr. til 1099 kr. Det er således muligt, at finde et par bukser uden at presse budgettet. Gabba er således en rigtig god mellemting, hvis man ikke ønsker at spendere utrolig mange penge på sine bukser, men alligevel ønsker et produkt af god kvalitet, pasform og design.

Gabba sælges i en række butikker, hvor der blandt andet kan nævnes Butler, Jack & Jones, Solid m.m. Gabba har også mange andre produkter i deres kollektioner og sortiment, så du kan også sagtens finde alt fra T-shirts, sweatshirts, skjorter til strik. Du kan også finde jeans’ shorts, som de har et bredt udvalg af, som er utrolig moderne for tiden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *