Familieferie

Fodboldgolfsæsonen er gået i gang

Når sommeren kommer, er der mange forskellige ting, man får mulighed for igen, og alt hvad der foregår udenfor bliver pludselig interessant igen. Så er det pludselig ikke, som det har været hele vinteren, hvor det bliver mørkt alt for hurtigt, efter det er blevet lyst, og hvor man ikke har haft lyst til at være mere udenfor end højst nødvendigt. Sådan er det ikke mere, når det bliver sommer, og det skal man endelig udnytte, for så kan man komme udenfor i den friske luft igen. Fodboldgolf er en af de ting man ikke har haft ret god mulighed for at lave i løbet af vinteren, og derfor er det selvfølgelig en af de ting man skal i gang med, nu når der er blevet lidt varmere. For nor det første gry af sommer kommer, så er det nemlig tid for fodboldgolfsæsonen igen.

Tag vennerne under armen og kom fasted

Nymarksminde er et af de steder, hvor du kan prøve fodboldgolf
Nymarksminde er et af de steder, hvor du kan prøve fodboldgolf

Noget af det bedste ved fodboldgolf er, at det er anderledes fra fodbold og golf på en meget vigtig front, og det er, at man ikke behøver være med i en klub, for at få lov at spille på en god bane. Det er sådan, at man bare kan tage ud til en bane og betale nogle penge, og så kan man få lov at spille. Man behøver heller ikke være ret god for at man kan have det sjovt, og det er slet ikke altid, at det er dem, der er bedst til fodbold, der ender med at vinde. Dem der virkelig er gode, ender nemlig tit med at satse for meget, og så går det galt, så de alligevel ikke klarer sig godt. Så kan det være der er en, der ikke er ret god, der har spillet mere sikkert, og så kan det være at vedkommende ender med at bruge færre spark end de andre, og så ender man med at vinde.

Det er meget ukompliceret

Fodboldgolf er virkelig ikke et kompliceret spil, og det er også en af de ting der er mange, der bliver tiltalt af. Reglerne er nemlig ganske enkle og lette at forstå. Du kan tage din bedstemor med, og forklare hende det så hun forstår det uden problemer, og børnene forstår det også ganske nemt. Derfor er det noget alle kan være med til, så du ikke behøver begrænse dig i forhold til, hvem du tager med. Du kan nemt bare tage en flok af dine venner, der aldrig har prøvet det før, men ud og spille, og så kan i have det virkelig sjovt. Alt dette betyder ikke, at det er et nemt spil, for det er det på ingen måde. Der er virkelig mulighed for at blive ved med at udvikle sig i spillet, og det betyder også, at det ikke bare bliver kedeligt, efter du har spillet det nogle få gange. Hvis du får skabt et lille slæng af venner, der bare tager ud og spiller en gang imellem, er der helt sikkert mulighed for at udvikle sig hver gang. Det er altså bare med at komme afsted med alle dem, du kan finde, der vil være med.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *