Derfor kan mange danskere ikke lide mælkebytter

Når sommeren begynder at titte frem igen, sker der mange dejlige ting. Vejret bliver varmere, og blomsterne begynder at komme frem. En ting mange dog ikke er særligt glade for, er alle de mange mælkebøtter der også kommer. Mælkebøtter irriterer mange netop fordi der altid dukker en helt masse af dem op. Det er faktisk tit sådan, at mælkebøtter egentlig mere bliver set som værende ukrudt, end som de blomster de nu er. Mælkebøtter irriterer mange af en anden grund også, og det er at de nærmest er umulige at komme af med.

Mælkebøtter er svære at komme af med

Det er som om, at hvergang man plukker en mælkebøtte, vokser der 5 mere, hvor den blev plukket. Det kan hurtigt blive en kamp om at få dem til at holde sig væk, og det kan være svært at sige hvad den helt rette løsning er for at få dem fjernet fra plænen. Det er meget forskelligt fra person til person om man kan lide mælkebøtter eller ej, men faktum er, at flertallet gerne vil have de forsvinder fra vores haver. Desværre er det lettere sagt end gjort. Hvis man ønsker at mælkebytter skal forsvinde, kan man enten plukke dem, eller anskaffe sig en kanin der gerne vil spise af dem.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/homarkskolen.dk/public_html/tropicalsun/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *