Travlt med jakkesalget

Vi har travlt her i butikken. Efterårsferien er lige begyndt, og mange familier er på udkig efter gode tilbud på vintertøj. Vi har en forretning med tøj til store mænd, og det lader til, at mange mænd har brug for en ny vinterjakke i år. Eller også så kommer de herind, fordi vi havde en reklame i lokalavisen for vores supertilbud på jakker til mænd. Jeg har mildest talt ligget vandret lige, siden jeg mødte ind kl. 9:30 i morges. Og klokken er kun 16:00.

Continue reading

En professorterning er et fantastisk stykke legetøj

Lige siden Ernõ Rubik i 1974 opfandt professorterningen, har den nydt en stor popularitet blandt børn over hele jordkloden. Dette fantastiske stykke legetøj er på en og samme tid både såre enkelt, genialt, underholdende og udfordrende. Og man kan få mange gode timer til at gå med at løse terningens forunderlige puslespil. Og det er faktisk ikke kun børnene, som har taget Rubiks terningen til sig. Også mange voksne nyder nemlig at udfordre sig selv – og ikke mindst hinanden – ud i kunsten at løse terningen.

Continue reading

Smart tøj til smarte børn

Moderne og smart tøj er med til at give dine børn et look, der gør dem smarte og populære blandt deres venner og veninder. Ikke mindst er smart og trendy tøj den direkte vej til at give dine børn og unge et look, de kan være stolte af at vise frem – og så er det tilmed med til at styrke deres selvværd og selvtillid.

Men som forælder kan det være svært at finde ud af hvilket tøj, du skal shoppe til dine seje børn, og ligeledes kan det være svært at finde tiden til at shoppe. Her på siden får du derfor et på hurtige og konkrete råd til hvordan, du sparer tid når du skal shoppe nyt tøj til dine børn og teens samt ikke mindst hvilket tøj, du skal have fingrene i!

Continue reading

Ferie i solen uden problemer

Sidste sommer var vi på en charterferie til Tyrkiet, og der mødte vi et ualmindeligt hyggeligt par på vores alder. Han var selvstændig konsulent indenfor noget ret avanceret software, og hun var sygeplejerske. Vi havde det rigtig hyggeligt sammen, og vi fik talt om mangt og meget. Især hans forretningsmodel var meget interessant, for han var reelt i stand til at arbejde fra et hvilket som helst sted på jorden, når bare han havde internet. Af og til fik han en SMS, og nogle gange undskyldte han sig, gik afsides og foretog et telefonopkald. Det viste sig, at han benyttede en såkaldt receptionsservice ( https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/ ), der modtager alle hans opkald, screener dem og sender dem videre, der skal håndteres med det samme.

Continue reading

Få en god oplevelse med teambuilding

Mangler man en god ide til, hvad man kan lave med sine kollegaer eller en anden gruppe, så kunne man overveje om teambuilding var noget. Det er sikkert noget de fleste arbejdspladser får tilbudt, men det er trods alt også noget, der giver en god oplevelse sammen. Det er noget man kan lære en helt masse af og blive klogere på hinanden. Altså burde man gøre det sammen og opdage ens styr-ker og svagheder og ikke mindst hinandens styrker og svagheder. Det skal nok ende med at være sjovt og om ikke andet en oplevelse, som man kan tage med videre.

Continue reading

Edderkopper

Så er sæsonen igen kommet til edderkopper, der plager husejere i det ganske land.  Ikke så meget fordi, man er bange for edderkopper, men nok mere fordi de efterlader et svineri i vinduesrammer, så man næsten ikke kan kigge ud af vinduerne pga. edderkoppespind.  Mange gør det, at de fejer dem ned, men dagen efter er der næsten mere, end da man begyndte.  Det er uudholdeligt, fortæller mange ejere af huse, der ligger tæt på vand, der er meget plaget af edderkopperne. Continue reading